welcome.
"Sometimes love is not enough and the road gets tough, I don't know why." - Lana Del Rey.

farah 17.
forever imperfect.
0134-
Friday, 11 May 2012 | 10:50 | 0 letters
Assalammualaikum..

Hai hadirin sekalian, cheyy bajet. Lama jugak aku tak post kan? Actually i'm not in my mood.. Alahh aku ni, bila takde mood je la nak post kat blog ni. lol kesiannn blog ni hahha..

Semalam, mak aku janji nak ajak makan luar hari ni \o/ , i was ohhhh happyyyyy... Dia belanja nasik ayam lol lama doh tak makan nasik ayam, then jalan-jalan japp apa bagai.. Pastu kakak 1st aku belanja aku cupcake ELMOOOOOO ahahahhaa


Ehehehe,,, comel ahhh?! Kay, hidung dia penyek sebab terkena jari aku sikit lol. Kesian elmo tu :( kena makan ngn aku.. TAPI guaaa ckp ngn lu ahh, mmg sedap ohh... lol.. And this one, aku belajar dari kawan chinese aku..


Tapi kenapa aku rasa mcm aku salah turutan eh,, BIAR LAHHHHH hahaa... -.-

One more, ayah aku dah balik and i'm not happy about it. Yes, dulu aku happy tapi not anymore. Dia bukan lagi orang yang aku kenal. Tadi pun aku anggap dia macam tak wujud je. Padahal kaki dah mengeletar, now i'm in my sister bedroom. Nasib dia punya katil ada 2 tingkat. Dapat lah aku tidur kat atas dia :3

Erm.. and ada lagi.. Aku mintak maaf, mungkin sebab ayah aku balik so aku mcm tekanan sikit and aku marah-marah, yeah.. Tapi bagi aku, tak payah la suruh aku on kan hari ni? Bila 'dia' tak on, mula la kau nak tidur la apa la.. Kau dah suruh aku stay nak tidur pulak lah? Kay, aku sanggup jaga sebab kau kay.. Tapi bila si kiut kau tak datang, FINE... kau nak off an.. Kay, aku bengang ar, spa tak bengang. 

Hari ni pagi, aku nak pergi hospital. Aku tak sanggup duduk rumah.. And I dont give a shit about it. Ckap ar apa korang nak cakap, aku tak kesah dah. Selama ni mmg kerja aku mengalah je kan? Im just being me, kau tak suka kau boleh berambus faham? Yes, ini diri aku yang asal. Problem? 

Btw, Aku pelik ngn kau. Pantang nampak laki cute/hensem mula la, menggedik. Kay, ni first time aku ckp mcm ni. Kejap kau nak ni, kejap kau nak tu.. Eish, aku tak paham la ngn kau ni. Tak setia langsung -.-' And fyi, i'm not giving a shit about that boy, aku dah tak suka dia. So what, salah ke? Selama ni pun dia tak suka aku so ada problem kalau aku layan dia kejam mcm tu? Takde kan? Kau tak payah sibuk2 nak jaga tepi kain orang lain lah der. Kain koyak, tak sedar diri lagi -.-

And, aku benci korea. Yes, aku dah tak suka korea lagi. Pergi la korang tengok konsert SHINEE ngn UKISS korang tu. Kesah pulak aku kan? Haish, kenapalah aku jadi bodoh mcm ni.. Senang je ikut orang, ikut apa orang cakap. Noob gila uhh.. Lepas tu, orang sia-sia kan aku. Macam spender basah. Time kering, ramai je yg guna aku, syg aku haha. Bila basah kau campak macam campak sampah je. Go to hell, 

Aku nak jadi kejam sekarang, aku malas nak jaga hati kawan-kawan aku dah. Kau nak terasa pergi mampus sama kau, asalkan aku tak sakit hati and korang tak boleh sakitkan hati aku lagi. Aku mcm dah tak de feeling sekarang disebabkan korang. Menyesal gila aku kawan ngn korang. Haish, bodoh nya akuuu. Tu lahh dulu dapat masuk kelas pandai, bergaul ngn orang-orang ''berpendidikan'' terus turun kelas, hahaha then otak aku terus blank. Study pun tak masuk. 

Kat rumah pulak, satu2 masalah datang. Mula2 ini, pastu itu. Sekarang ni pasal ayah aku pulak. Yesh, aku dah benci dia and aku takkan anggap dia ayah aku. Andai kata aku mati esok, aku maafkan je la apa yg ayah aku CUBA nak buat kat aku. Biarlah dia hidup aman. Aku takkan kesah dah pasal tu. Dah ah, aku nak tido. Lebih baik aku tido daripda jadi orang bodoh, stay sampai tengah malam sebab nak tengok KAU dengan DIA date,. huh, aku tak jeles kay? Korang mmg annoying,. That's all.

P/S: BERPENDIDIKAN LAH SANGAT KANNNNNN.. -.- fuck off

Older Post | Newer Post